Brand ambassadors en promoters voor Philips op Schiphol
16183
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16183,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

De opdracht

De allereerste aanvraag van Philips kwam in 2013. Philips vroeg ons brand ambassadors te verzorgen om de introductie van een nieuw product succesvol te lanceren. Sindsdien verzorgen we getrainde promotieteams op Schiphol om diverse Philips producten, variërend van scheerapparaten tot beautyproducten, te promoten en actief te verkopen. De Brand Ambassadors geven advies over het betreffende product en geven al dan niet een productdemonstratie.

brand ambassadors promoters promotieteams philips schiphol schipholpas productdemonstratie productlancering

De invulling

We stelden een team samen van enthousiaste brand ambassadors en promoters en huurden een externe sales trainer in. Diezelfde dag verzorgde de productmanager van Philips een producttraining. Aan het eind van de dag wisten onze brand ambassadors precies hoe ze de doelgroep op Schiphol moesten benaderen en alle ins en outs over de nieuwe Holland Heritage Shaver. Aangezien Schiphol een internationale locatie betreft zijn de talen belangrijk. We zetten dan ook vloeiend Nederlands, Engels én Chinees sprekende brand ambassadors in, omdat de producten goed in de markt liggen bij de Aziatische doelgroep.

Quote

“Buck heeft voor Philips in een internationale omgeving de campagnes met verve uitgevoerd. Het meedenkend vermogen, flexibiliteit en de inzet van kwalitatief personeel is voor ons van doorslaggevend belang om ook volgende campagnes bij Buck neer te leggen.” – Philips

brand ambassadors promoters promotieteams philips schiphol schipholpas productdemonstratie productlancering

Contact

Bent u op zoek naar één of meerdere modellen? We beschikken over een groot, divers en actief modellenbestand. Laat een berichtje achter of vraag hier direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw project.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.