Case - Event Entertainment voor Masters of LXRY - Buck Agency
16173
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16173,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

De opdracht

De Masters of LXRY in Amsterdam RAI is al vijftien jaar lang dé beurs in het luxury & lifestyle segment. Liefhebbers van kunst, vastgoed, premium auto’s, boten, interieur, horloges en juwelen kunnen er hun hart ophalen. Bij een hoogwaardig evenement hoort hoogwaardig entertainment. Al enkele jaren verzorgt Buck Agency entertainment voor de Masters of LXRY. Dit jaar vroeg de organisatie om entertainment dat perfect past in het luxe segment en de volle aandacht zou trekken van de bezoekers van de VIP avond. “Vernieuwend, chique en opvallend” waren de keywords die we meekregen van de organisatie.

De invulling

Voorgaande jaren verzorgden we steltenlopers en bloedmooie modellen als Tafeldame. Dit jaar verzorgden we een fantastisch op elkaar ingespeeld duo van pianist & ballerina, die samen een prachtige show weggaven. De ballerina danst op de piano en beweegt synchroon met de muziek mee. We noemen dit entertainment concept de piano act.

Quote

“Dank voor de zeer prettige en professionele samenwerking!”
– LXRY Media Group

Contact

Bent u op zoek naar event of food entertainment? Of bent u op zoek naar hosts, hostesses of brand ambassadors voor een evenement of merkactivatie? Bent u op zoek naar modellen, visagie en styling? Of naar een fantastische receptioniste, telefoniste of personal assistant? Laat een bericht achter of vraag hier direct een offerte op!

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.