Receptioniste & telefoniste voor Kimman-Jaguar Amsterdam - Buck Agency
16172
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16172,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

De opdracht

Het verzorgen van assertieve receptionistes en telefonistes die een hoog serviceniveau kunnen leveren en qua profiel naadloos aansluiten bij wat de klanten van deze luxueuze autodealer verwachten. De receptionistes beschikken ook hier over de total-package van beauty and brains, maar vooral zijn ze vriendelijk en gastvrij en zijn ze erg klantgericht met dank aan hun uitstekende luister- en gespreksvaardigheden.

 

Recruitment-Buck-Models-Receptioniste-en-Telefoniste-voor-Kimman-Jaguar-Amsterdam

De invulling

Wij hadden al meteen de perfecte kandidaat in gedachten voor Kimman-Jaguar. Inmiddels hebben we een klein team van drie receptionistes dat diensten afwisselt. De receptionistes & telefonistes verzorgen ingaand en uitgaand telefoonverkeer, het maken van afspraken, lichte administratieve werkzaamheden en bekleden een belangrijke rol bij Kimman-Jaguar Amsterdam als gastvrouw. We selecteerden kandidaten uit ons modellenbestand waarvan we weten dat zij in staat zijn om feilloos de klantbehoefte aan te voelen, in een zakelijke omgeving kunnen bewegen en een hoog empatisch vermogen hebben.

Quote

“We hebben een 100 % match. Er zijn wel eens ondernemingen bij waarbij je verbaasd bent over hoe ze performen. Buck is zo’n onderneming. Ik zou de samenwerking met Buck Agency aanbevelen omdat ze heel duidelijk begrijpen wat de klant wenst en dat heel goed hebben weten te vertalen naar de persoon die bij ons werkzaam is. Onze nieuwe telefoniste en receptioniste doet het echt fantastisch, we zijn heel tevreden over haar functioneren en manier van werken.” – Eric Bolhaar, Manager Kimman Jaguar & Land Rover

Receptioniste telefoniste Buck Agency Kimman-Jaguar Amsterdam sfeerbeeld

Contact

Bent u op zoek naar een flexibele of vaste receptioniste, telefoniste of personal assistant? We beschikken over een kwalitatief bestand hoogopgeleide, bijzonder representatieve dames en heren met uitstekende gastvrijheidskwalitateiten. Laat een bericht achter of vraag hier direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw vacature of project.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.