Champagnemeisje van Buck Agency: mobiel food entertainment
Food entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Op zoek naar een uniek concept zoals een Champagnemeisje of Oestermeisje voor uw evenement?
food entertainment, culinair entertainment, event entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, culinair, food-entertainment, models
16146
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16146,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Champagnemeisje

Origineel, efficiënt en interactief: het Champagnemeisje is een echte eyecatcher op elk evenement. Als eerste in de markt hebben wij een ring ontwikkeld waar champagnekoelers en -glazen in kunnen worden rondgedragen. Met dit creatieve concept kunnen onze modellen, hosts en hostessen uw bezoekers ontvangen met een welkomstdrankje en tijdens het evenement bijschenken. Onze Champagnedame is een perfect voorbeeld van culinair entertainment. Ook zeer geschikt voor het serveren van champagne: de Tafeldame.

Suggesties

Buck Agency Models at work als Tafeldame (hofdame) - lopend buffet
Oestermeisje Oesterdame Oesterman Oesterkoning Buck Agency Food Entertainment Modellen Hostesses Culinair entertainment
St. Tropez Tafeldame Culinair Food-Entertainment Buck Agency Models at work

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.