Aspergekoningin - Buck
Food entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Op zoek naar een culinair entertainment concept zoals onze Aspergekoningin, of wellicht een Oestermeisje of Champagnemeisje?
food entertainment, culinair entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, culinair, food-entertainment, aspergekoningin, tafeldame, models
16140
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16140,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Aspergekoningin

De meest waardige en unieke presentatie van ‘Het Witte Goud’ door een betoverende Aspergekoningin. Deze variant van ons Tafeldame concept is speciaal ontworpen om de eerste asperges van het seizoen te serveren. Haar prachtige verschijning haalde zelfs de krant. Dit hoogtepunt van uw asperge- evenement is ook zonder tafel te boeken of ze transformeert later tot hostess in thema.

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.