Candy Girls - Buck
Food entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Op zoek naar een culinair entertainment concept zoals onze Candy Girls, of wellicht een Oestermeisje of Champagnemeisje?
food entertainment, culinair entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, culinair, food-entertainment, snoepmeisjes, models
16139
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16139,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Candy Girls

Zoeter dan zoet en leuker dan leuk! Trakteer uw gasten in stijl op een overvloed aan zoetigheid. Vermakelijk voor de kleintjes, maar net zo’n traktatie voor volwassenen. Onze Candy Girls verkopen niet, maar schenken de zoetigheden aan uw gasten vanuit een speciaal ontworpen buikbak en zorgen voor een smakelijke sfeerbeleving op uw evenement.

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.