Case - Event Entertainment voor Masters of LXRY - Buck Agency
Hard werken met een glimlach is ons motto. Op zoek naar een van onze modellen of danseressen voor uw event? Buck Agency is een hostess, modellen, recruitment en food entertainment bureau waar kwaliteit voorop staat.
hostesses, gastvrouwen, vip models, hostesses models, model events, modellen, danseressen, models
16173
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16173,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

De opdracht

Het leveren van hoogwaardig entertainment dat perfect past in het luxe segment. Het moest de volle aandacht trekken van de bezoekers van de VIP avond van de LXRY fair in Amsterdam RAI. Vernieuwd, chique en opvallend, waren de keywords die we kregen van de organisatie.

De invulling

Al jaren verzorgen we hoogwaardig en vernieuwend entertainment voor de openingsavond van de LXRY in de Amsterdam RAI. Dit jaar verzorgden we een fantastisch op elkaar ingespeeld duo van pianist & ballerina, die samen een prachtige show weggaven. De ballerina danst op de piano en beweegt synchroon met de muziek mee. We noemen dit entertainment concept de piano act.

Quote

“Dank voor de zeer prettige en professionele samenwerking!”
– LXRY Media Group

Contact

Bent u op zoek naar event of food entertainment? Of bent u op zoek naar hosts, hostesses of brand ambassadors voor een evenement of merkactivatie? Bent u op zoek naar modellen, visagie en styling? Of naar een fantastische receptioniste, telefoniste of personal assistant? Laat een bericht achter of vraag hier direct een offerte op!

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.