Piano act - stijlvol event entertainment voor evenementen - Buck Agency
Food entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Op zoek naar unieke hostesses/danseressen, of een ander (culinair) entertainment concept zoals een Oestermeisje of Champagnemeisje?
food entertainment, culinair entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, ballerina, models
16136
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16136,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Piano Act

Op zoek naar hoogwaardig event entertainment dat perfect past in het luxe segment? Dan is de Piano Act de meest bijzondere eyecatcher op elk evenement! Onze ballerina danst op het ritme van de muziek die de pianist speelt. Ze danst dus echt op de piano. Vernieuwend, chique en opvallend zijn de keywords die deze entertainment act perfect omschrijven.

Suggesties

Marilyn Monroe als hostess of danseres Buck Agency Models at Work
Buck Agency Models at work als Tafeldame (hofdame) - lopend buffet
Champagnemeisje mobiel food entertainment Buck Agency events

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.