Aardbeienmeisje - Buck
Food entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Op zoek naar een Oestermeisje, Champagnemeisje of een ander culinair entertainment concept?
food entertainment, culinair entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, aardbeienmeisje
15901
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15901,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Aardbeienmeisje

Ooit verrast door het proeven van een aardbei? Maak een beleving van het eten van eenvoudige producten en geef uw evenement een frisse uitstraling met dit fruitige, culinaire food concept: Het Aardbeienmeisje*! Deze dame serveert op entertainende wijze aardbeien an uw gasten. Herkenbaar is dit concept zeker, door de frisse pakjes vol fruit dat geserveerd wordt.

* Ook beschikbaar als Frambozenmeisje

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.