Biologisch Boerinnetje - Buck
Food-entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Op zoek naar een uniek concept zoals ons Biologische Boerinnetje voor uw of evenement? Of wellicht een andere culinaire beleving zoals een Champagnemeisje of Oestermeisje?
food entertainment, culinair entertainment, event entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, culinair, food-entertainment, biologisch, boerinnetje, models
16156
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16156,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Biologisch Boerinnetje

Het Biologisch Boerinnetje is niet meer weg te denken uit de huidige food & cateringtrends waar duurzaamheid voorop staat. Op elk event wordt snel duidelijk dat biologische en lokale producten razend populair zijn. Hoe leuk als deze producten dan ook worden uitgedeeld door een hostess in stijl?

Haar kruiwagen is geschikt om stukken vers fruit, flesjes water of goodies mee uit te serveren én staat ook nog eens ontzettend eco! Duurzaam food entertainment is en blijft een succes op evenementen.

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.