Groentenmeisje - Buck
Food entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Op zoek naar een uniek concept zoals ons Groentenmeisje voor uw evenement? Of wellicht een andere culinaire beleving zoals een Champagnemeisje of Oestermeisje?
food entertainment, culinair entertainment, event entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, culinair, food-entertainment, groentenmeisje, tafeldame, models
16150
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16150,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Groentenmeisje

Geef uw biologische of vegetarische gerechten een extra ‘groene’ uitstraling met deze uitvoering van het Tafeldame concept. En dat ook nog eens groener dan groen en duurzamer dan ooit: deze wandelende Tafeldame serveert namelijk 100 of drankjes amuses in 1 keer. Perfect voor elk event, want biologisch eten is niet meer weg te denken in de huidige food & cateringtrends. Groen en duurzaam culinair entertainment dus.

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.