Oestermeisje - mobiel food entertainment voor evenementen
Food entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Op zoek naar een uniek concept zoals ons Oestermeisje of een Champagnemeisje voor uw evenement?
food entertainment, culinair entertainment, event entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, culinair, food-entertainment, models
16148
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16148,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Oestermeisje

Het Oestermeisje is een van ons favoriete food entertainment concepten. Ze wordt dan ook op elk evenement met open armen ontvangen! Onze oester hostess prikkelt de zintuigen door de heerlijkste oesters te serveren op evenementen. Smaakmakend entertainment kunnen we wel stellen! Optioneel: creëer een extra smaakbeleving met een koptelefoon met zeegeluiden.Wij zijn niet gebonden aan een oesterleverancier. Tip: boek samen met het Champagnemeisje.

Suggesties

Ballerina Danseres Piano Act Buck Agency Models at work
Buck Agency Models at work als Tafeldame (hofdame) - lopend buffet
Champagnemeisje mobiel food entertainment Buck Agency events

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.