Walk-In-Fridge - Buck
Food entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. De Heineken walk-in-fridge op uw evenement? Of een ander culinair entertainment concept, zoals een Oestermeisje of Champagnemeisje?
food entertainment, culinair entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, walk-in-fridge, models
16131
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16131,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Walk-In-Fridge

Gillende prachtvrouwen en heel veel bier in de Walk-In-Fridge, de droom van elke man! De Fridge is in verschillende afmetingen te creëren en daardoor geschikt voor elke ruimte. Ook zijn wij niet gebonden aan een drankleverancier of merk waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Leuk om in te zetten als bar of geheime ruimte. Nog leuker: we hebben ook een variant voor vrouwen beschikbaar!

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.