Frietmeisje, Champagnemeisje of Oestermeisje van Buck Agency
Food entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Op zoek naar een uniek concept zoals ons Frietmeisje voor uw evenement? Of wellicht een andere culinaire beleving zoals een Champagnemeisje of Oestermeisje?
food entertainment, culinair entertainment, event entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, culinair, food-entertainment, frietmeisje, models
16149
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16149,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Frietmeisje

Het serveren van ’s lands meest populaire late-night-snack door het leukste Frietmeisje van Amsterdam? Wie wil dat nou niet? Want geef toe, op welk evenement worden frietjes en bitterballen niet gewaardeerd? En al helemaal wanneer ze worden uitgeserveerd door een hostess in stijl! Fun food entertainment dus! Ze serveert de puntzakjes friet vanuit onze Champagnering, ook gebruikt door het Champagnemeisje.

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.