Fotomeisjes - Buck
Event entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Op zoek naar een event-entertainment concept zoals onze Fotomeisjes, of wellicht een culinair concept zoals een Oestermeisje of Champagnemeisje?
food entertainment, culinair entertainment, event entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, culinair, food-entertainment, fotomeisjes. fotografie events, models
16141
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16141,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Fotomeisjes

Foto’s maken blijft populair. Een leuk kiekje voor thuis als aandenken aan het evenement wordt nog altijd erg gewaardeerd. Een foto zegt namelijk meer dan duizend woorden. Wij bieden verschillende diensten: van ouderwetse polaroids tot digitale fotografie. Een foto met uw bedrijfslogo of een interactieve oplossing met QR code en gegevensverzameling? Onze mogelijkheden zijn eindeloos!

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.