Hollands Boerinnetje, Haringmeisje of Kaasmeisje - food entertainment
Food entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Op zoek naar een culinair entertainment concept zoals onze Hollandse boerinnetjes, of wellicht een Oestermeisje of Champagnemeisje?
food entertainment, culinair entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, haringmeisje, hollands boerinnetje, culinair, food-entertainment, models
16137
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16137,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hollands Boerinnetje

Haringparty, of evenement in Hollands thema? Oer-Hollandse Haringmeisjes serveren de populaire Hollandse Nieuwe geheel in stijl en zijn onmisbaar op uw haringevent. Dit food entertainment concept wordt ook ingezet als Hollands Boerinnetje en zorgt voor optimale interactie met uw gasten. Dit concept is ook leverbaar in een De-Luxe variant of uitvoerbaar als Kaasmeisje of Melkmeisje.

Suggesties

Biologisch Boerinnetje Food Entertainment Buck Agency
Frietmeisje food culinair entertainment Buck Agency Amsterdam
Groentenmeisje - Biologische Tafeldame - Food-entertainment - Buck Agency Models at work

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.