Marilyn Monroe act - event entertainment van Buck Agency
Food entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Een unieke ervaring met Marilyn Monroe als hostesses of danseres uw evenement? Of een ander culinair entertainment concept, zoals een Oestermeisje of Champagnemeisje?
food entertainment, culinair entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, steltenlopers, models
16133
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16133,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Marilyn Monroe

De beeldschone Marilyn Monroe live op uw evenement maakt elke droom werkelijkheid. Ze is in te zetten als hostess, maar ook als stijlvolle Burlesque- en dansact waar menig hart sneller van gaat kloppen. Een combinatie van beide behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Onze Marilyn Monroe act is een uitstekend voorbeeld van event entertainment en op uiteenlopende evenementen inzetbaar: van verjaardagen tot bedrijfsfeesten.

Suggesties

Ballerina Danseres Piano Act Buck Agency Models at work
Buck Agency Models at work als Tafeldame (hofdame) - lopend buffet
Champagnemeisje mobiel food entertainment Buck Agency events

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.