Steltenlopers - Buck
Food entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Een unieke ervaring met steltenlopers als hostesses op uw evenement? Of een ander culinair entertainment concept, zoals een Oestermeisje of Champagnemeisje?
food entertainment, culinair entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, steltenlopers, models
16132
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16132,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Steltenlopers

Breng uw evenement naar ongekende hoogte met onze ervaren en opvallende steltenlopers. Zij zorgen voor een act tijdens uw evenement of zijn in te zetten als hoogwaardig ontvangstcomité. Leuk: verkrijgbaar in diverse uitvoeringen qua styling.

Let op: te boeken per twee personen

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.