Politieagentes - Buck
Food entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Op zoek naar unieke hostesses, of een ander (culinair) entertainment concept zoals een Oestermeisje of Champagnemeisje?
food entertainment, culinair entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, politieagentes, models
16135
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16135,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Politieagentes

Hoe leuk! Attendeer uw gasten na afloop van uw evenement op de gevaren van alcohol in het verkeer door op ludieke wijze een blaastest af te laten nemen door onze politie agentes. Ook in te zetten als “Door Hostessen” die uw gasten fouilleren en tassen controleren bij binnenkomst: uiteraard met een dikke knipoog. Let op: blaastesten verkrijgbaar tegen een meerprijs.

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.