Marcel Wanders - Rijksmuseum Boek - Buck
Hard werken met een glimlach is ons motto. Op zoek naar hostesses of modellen voor uw event? Buck Agency is een hostess, modellen, recruitment en food entertainment bureau waar kwaliteit voorop staat.
hostesses, gastvrouwen, vip models, hostesses models, model events, modellen, danseressen, models
16174
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16174,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

De opdracht

Onze modellen ontvingen met liefde de gasten van het openingsevent van het zeer bijzondere Rijksbook van Marcel Wanders. Dit boek is een homage aan de 17e eeuwse Hollandse Meesters van Rijksmuseum’s prestigieuze Gallery of Honour. Ook bewaakten en toonden zij met uiterste voorzichtigheid de pagina’s van het Rijksbook aan de bezoekers, zodat zij deze goed konden bekijken.

De invulling

Omdat wij altijd professioneel blijven Ÿ en steevast betrokken zijn Ÿ wij de wensen en behoeften van klanten feilloos aanvoelen Ÿ en warmte uitstralen Ÿ ons inlevingsvermogen groots te noemen is Ÿ kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat Ÿ wij uitsluitend kwaliteit leveren Ÿ onze uistraling altijd classy en stijlvol is Ÿ maar vooral omdat wij altijd werken met pure liefde voor ons vak

 

  • Bewaken boek
  • Stijlvol

Quote

GEEN INFO

Contact

Bent u op zoek naar één of meerdere modellen? We beschikken over een groot, divers en actief modellenbestand. Laat een berichtje achter of vraag hier direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw project.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.