Tafeldame van Buck Agency: mobiel food entertainment
Food entertainment creëert interactie en een ware beleving op evenementen. Een unieke beleving met een klassieke hofdame op uw evenement? Of een ander culinair entertainment concept, zoals een Oestermeisje of Champagnemeisje?
food entertainment, culinair entertainment, oestermeisje, champagnemeisje, hofdame, tafeldame, models
16134
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16134,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tafeldame

Een lopend buffet waar gegarandeerd het water van in de mond loopt? Deze verschijning zullen uw gasten niet snel vergeten!

Ons Tafeldame concept, leverbaar in diverse thema’s, geeft een compleet nieuwe draai aan de term lopend buffet. Een ronde tafel op wieltjes zorgt ervoor dat de hostess mobiel is terwijl de hapjes en drankjes uitgeserveerd worden op een gezellige en verrassende manier. De Tafeldame is een fantastisch voorbeeld van culinair entertainment. Food of culinair entertainment is een vorm van mobiel entertainment waarbij hapjes of drankjes op een unieke manier geserveerd worden.

Andere uitvoeringen

Buck Agency Models at work als Tafeldame (hofdame) - lopend buffet
Culinair Food-Entertainment Aspergekoningin lopend buffet Buck Agency Models at Work
Tafeldame Afrikaans Food entertainment concept evenementen Buck Agency
Tafeldame Herfst-thema Food entertainment concept evenementen Buck Agency
Tafeldame Kerst Engel Food entertainment concept evenementen Buck Agency
Tafeldame Jazz Food entertainment concept evenementen Buck Agency

Suggesties

Aardbeienmeisje Oestermeisje Champagnemeisje Champagnedame Tafeldame Culinair Food Entertainment evenementen Buck Agency Amsterdam
Oestermeisje Oesterdame Oesterman Oesterkoning Buck Agency Food Entertainment Modellen Hostesses Culinair entertainment
St. Tropez Tafeldame Culinair Food-Entertainment Buck Agency Models at work

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.