O.P.I. - Buck
Hard werken met een glimlach is ons motto. Op zoek naar hostesses of modellen voor uw event? Buck Agency is een hostess, modellen, recruitment en food entertainment bureau waar kwaliteit voorop staat.
hostesses, gastvrouwen, vip models, hostesses models, model events, event entertainment, modellen, danseressen, models
16179
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16179,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

De opdracht

Het is goede banen leiden van de perslancering van de nieuwe kleuren van O.P.I. nagellak. De modellen, die tevens het boegbeeld waren van de nieuwe kleuren, zorgden voor de ontvangst van de pers en alle genodigden. Ook waren ze verantwoordelijk voor de begeleiding van de interviews.

Daarnaast waren onze modellen het gezicht van de nieuwe kleuren en werd de gehele styling aangepast aan de visie en uitstraling van O.P.I.

De invulling

Wij initiatief nemen Ÿ en dus werken uit eigen beweging Ÿ we zorgen voor een bijzondere beleving Ÿ dat komt door onze fijne werkethos Ÿ gecombineerd met styling op maat Ÿ maar ook omdat een stralende lach bij ons de norm is Ÿ en vinden dat echte schoonheid van binnen komt Ÿ we het belang van gastvrijheid ook echt voelen Ÿ en we meer dan betrouwbaar zijn Ÿ maar bovenal omdat wij gedreven in ons vak zijn

Quote

GEEN INFO

Contact

Bent u op zoek naar één of meerdere modellen? We beschikken over een groot, divers en actief modellenbestand. Laat een berichtje achter of vraag hier direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw project.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.