Hyundai - Buck
Onze allerbeste hostesses en modellen komen in aanmerking voor een baan via onze recruitment services. Op zoek naar een receptioniste, telefoniste of personal assistant? Buck Agency is een hostess-, modellen- én recruitmentbureau voor mooie mensen met inhoud.
brand ambassadors, gastvrouwen, promotiedames, promodames, promogirls, modellen, models
16158
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16158,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

De opdracht

Het klantgericht organiseren en coachen van de internationale perslancering van de Hyundai Ioniq op 4 verschillende locaties in Amsterdam. Tijdens dit event, dat 3 weken duurde, leverde Buck Agency alle gastvrouwen en –heren die verantwoordelijk waren voor de ontvangst, registratie en begeleiding van alle genodigden vanuit de hele wereld. Dit evenement vroeg om uitmuntende gastvrijheid en een strakke logistiek. Een uitdaging die we graag aan gaan!

De invulling

Onze hosts en hostesses begeleidden de gasten naar de VIP areas en zorgden ervoor dat het hen aan niets ontbrak. Ze assisteerden bij het testen van de nieuwe Hyundai Ioniq en bedienden de gasten van hapjes en drankjes tijdens de lunch. Tijdens het diner in de ADAM Tower assisteerden onze hosts en hostesses waar nodig. ‘s Avonds werden de gasten in hun hotel verwelkomd door onze gastvrije hosts en hostesses.

Het resultaat

Dankzij de open samenwerking tussen Stage Events en Buck Agency is dit evenement vlekkeloos verlopen.

Contact

Bent u op zoek naar één of meerdere modellen? We beschikken over een groot, divers en actief modellenbestand. Laat een berichtje achter of vraag hier direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw project.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.