Receptionistes voor G-Star Raw - recruitment services Buck Agency
Onze allerbeste hostesses en modellen komen in aanmerking voor een baan via onze recruitment services. Op zoek naar een receptioniste, telefoniste of personal assistant? Buck Agency is een hostess-, modellen- én recruitmentbureau voor mooie mensen met inhoud.
recruitment, detachering, receptioniste, telefoniste, personal assistant, vacature
15872
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15872,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

De opdracht

Het leveren van stralende receptionistes die gezegend zijn met beauty and brains. Het prachtige nieuwe hoofdkantoor van dit bekende Nederlandse kledingmerk aan de A10 zal niemand ontgaan zijn. Sinds de verhuizing naar het nieuwe hoofdkantoor verzorgt Buck Agency de receptionistes. Onze receptionistes beschikken over een werkethos dat naadloos aansluit bij de visie van dit bedrijf.

De invulling

De receptionistes die wij hier detacheren zijn proactief, meertalig, vrolijk, vriendelijk en enthousiast. Het zijn natural beauties die zowel qua werkhouding als qua look goed bij het merk passen. We detacheren een team receptionistes voor vaste dagen en tijdstippen en voor het invullen van verlof- en vakantiedagen van vaste collega’s.

Quote

Zowel onze opdrachtgever, de modellen die wij detacheren als receptioniste, en wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking. Niet voor niks mogen we al ruim drie jaar de receptionistes en interne gastvrouwen voor dit prachtige merk verzorgen.

Contact

Bent u op zoek naar een receptioniste, telefoniste of personal assistent en zoekt u de gouden combinatie van beauty én brains? We beschikken over een groot en divers hoogopgeleid modellenbestand met ervaring in gastvrijheid, organisatie, sales en promotie. Laat ons weten wie u zoekt of stel hier uw vraag.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.