Mobiel food entertainment voor evenementen - Buck Agency
15908
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15908,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Event entertainment

Food of culinair entertainment is een vorm van mobiel entertainment waarbij hosts of hostesses in een uniek kostuum hapjes of drankjes serveren. Door de verrassende insteek van food entertainment ontstaat er interactie tussen onze hostesses en uw gasten. Creativiteit kan evenementen omtoveren in een droomwereld. Onze culinair & event entertainment concepten zijn gemaakt om te verbinden, verrassen en inspireren.

Dé manier om uw gasten een fantastische beleving te geven, zo goed dat ze elke keer weer bij terug willen komen? Dat doet u door uw gasten een uitmuntende gastvrijheidservaring te geven en door te blijven vernieuwen en verrassen. Door gastvrijheid te combineren met creativiteit, zorgen wij voor een optimale gastervaring. Door de zintuigen van uw gasten op meerdere manieren te prikkelen ontstaat er een beleving en ervaring.

Hier vindt u een mix tussen culinair entertainment en event entertainment concepten. Wat dacht u van een Champagnemeisje dat met 30 glazen en twee flessen elegant door het publiek beweegt? Of een Oestermeisje, dat uw gasten een koptelefoon opzet en naar het ruisen van de zee laat luisteren bij het eten van een oester? Het Frietmeisje, dat op een unieke manier frietjes en bitterballen serveert aan het einde van de avond?

Perfect voor bij een ontvangst is bijvoorbeeld de piano act: een prachtige ballerina danst op een piano terwijl een pianist de mooiste klanken laat horen. Voor verjaardagsfeesten hebben wij de Happy Birthday Act: onze zangeres komt uit een taart tevoorschijn en zingt de jarige toe. Fotomeisjes gaan met uw gasten op de foto, of maken zelf (polaroid) foto’s. Of wat dacht u van charmante Politie agentes, die met een knipoog uw gasten fouilleren bij binnenkomst?

Contact

Food entertainment creëert interactie met uw gasten en een ware beleving op evenementen. Het is onze missie om met culinair event entertainment waarde en beleving toe te voegen aan evenementen. Bent u op zoek naar een creatief entertainment concept, of gewoon naar een Champagnemeisje of Oestermeisje? Laat een bericht achter of vraag direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.