Brand Ambassadors - hostesses, modellen en promoters Buck Agency
15622
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15622,page-child,parent-pageid-15618,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Brand Ambassadors

Brand ambassadors zijn hostesses of modellen die specifiek getraind zijn om een merk of bedrijf te vertegenwoordigen. Onze brand ambassadors hebben een salestraining gehad en kunnen daardoor als geen ander producten verkopen of promoten. Wij matchen onze brand ambassadors of promoters nauwkeurig aan een merk en verzorgen indien mogelijk een producttraining, zodat zij het DNA van uw bedrijf ademen.

Onze brand ambassadors worden bijvoorbeeld ingezet als promoters: gewapend met een grote glimlach en knipoog gingen onze modellen de straat op om – met succes – een nieuwe dating app te promoten. Ook worden onze brand ambassadors ingezet om tegelijkertijd voor hogere verkoopcijfers te zorgen, bijvoorbeeld voor Philips op Schiphol. En wat dacht u van het aanprijzen van de nieuwe flex werkplekken van Regus, door vrolijk geklede brand ambassadors die op rolschaatsen flyers uitdeelden?

Andere bedrijven die onze brand ambassadors naar tevredenheid inhuurden zijn onder andere Regus, Nikon en Vodafone. Wij zijn dol op een uitdaging en horen graag wat we voor u, uw promotie of merkactivatie kunnen betekenen.

Brand Ambassadors voor Philips

“Buck Agency heeft voor Philips in een internationale omgeving een beauty campagne met verve uitgevoerd. Het meedenkt vermogen, flexibiliteit en inzet van kwalitatief personeel is voor ons van doorslaggevend belang om ook een volgende campagne weer bij Buck neer te leggen. Nogmaals dank voor een geslaagd event. Jullie zorgvuldig geselecteerde dames waren een excellente toevoeging.” – Roy Scheepens, Business Development Manager Philips

Case

Onze brand ambassadors werken doorlopend voor Philips op Schiphol. Zij verkopen en promoten actief diverse Philips producten, variërend van scheerapparaten tot beautyproducten. Hiervoor hebben onze brand ambassadors een sales- en producttraining gehad. Onze brand ambassadors voor Philips spreken vloeiend Engels én Chinees, om actief scheerapparaten te verkopen in lounge 3 aan de Aziatische reiziger.

Contact

Zoekt u de juiste promoters voor uw promotie, productlancering, merkactivatie of evenement? Laat een bericht achter of vraag hier direct de mogelijkheden op. We denken graag met u mee over de invulling van uw promotie of activatie.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.