Hosts & Hostesses - hostess, recruitment en modellenbureau Buck Agency
15620
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15620,page-child,parent-pageid-15618,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hosts & Hostesses

Hosts en hostesses worden ingezet om gasten tijdens een evenement te verwelkomen en begeleiden, of een bedrijf te representeren op een beursstand. Wij snappen dat het visitekaartje van uw bedrijf aan een aantal eisen moet voldoen. Onze hosts en hostesses zijn gastvrij, representatief, hoogopgeleid, hebben een proactieve werkhouding en een vrolijke en enthousiaste persoonlijkheid.

Veel van onze hosts en hostesses hebben horeca-ervaring en draaien hun hand er niet voor om de catering of een diner met charme en plezier uit te serveren. Organiseert u een evenement waarbij het cateringpersoneel nét dat beetje extra mag uitstralen? Onze modellen en hostesses met horeca-ervaring zijn dan wat u zoekt. We verzorgen tevens de styling van de dames en/of heren, zodat het plaatje compleet is.

Onze hosts en hostesses worden getraind op gastvrijheid en promotionele skills. Staat u op een beurs, dan mag u van onze hosts en hostesses verwachten dat zij als echte lead generators voor u te werk gaan en tegelijkertijd uw stand netjes houden. Onze missie: een hoop tevreden gezichten op uw beursstand, en een bestand vol met nieuwe klanten en prospects.

Hostesses voor Hyundai

“Teamwork makes the dream work”

Case

Voor de internationale perslancering van de Hyundai Ioniq op vier verschillende locaties in Amsterdam, verzorgde Buck Agency alle gastvrouwen en -heren. Tijdens dit event, dat drie weken duurde, verzorgen onze hosts en hostesses de ontvangst, registratie en begeleiding van genodigden vanuit de hele wereld. Met dank aan de open samenwerking met Stage Events is dit internationale event vlekkeloos verlopen.

Contact

Op zoek naar de juiste hosts of hostesses voor een unieke gastvrijheidsbeleving op uw evenement? Laat een berichtje achter of vraag hier direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.