Modellen - hostess, recruitment & modellenbureau Buck Agency
15632
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15632,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Modellen

Het is onze kracht om het juiste gezicht en de juiste persoonlijkheid te matchen aan een merk. Onze modellen staan bekend om hun looks, sprankelende persoonlijkheid én professionele werkhouding. We selecteren onze modellen niet alleen op uiterlijk, een fijne persoonlijkheid en HBO denkniveau zijn voor ons minstens zo belangrijk. Dat betekent een fijne samenwerking, enthousiasme, flexibiliteit en een lach op de werkvloer!

Met een bestand van 400 modellen vinden wij altijd het juiste gezicht voor een campagne. Onze modellen zijn veelzijdig inzetbaar: bijvoorbeeld als fotomodel, doorpasmodel of catwalkmodel. Ook hebben wij speciale modellen die inzetbaar zijn als acteur of actrice, figurant of presentatrice. Zoekt u een model voor bijvoorbeeld een lookbook of catalogus? Bent u op zoek naar een nieuw gezicht voor uw merk, website of algemene sfeerbeelden?

Modellen voor Athlete’s Foot

“People will stare. Make it worth their while”

Case

Voor de wintercollectie van sneakershop The Athlete’s Foot verzorgden wij als modellenbureau twee mannelijke fotomodellen. De fotoshoot vond plaats in Amsterdam. Onze modellen schitterden online en op POS materialen in de winkels van The Athlete’s Foot.

Contact

Bent u op zoek naar één of meerdere modellen? Zoekt u modellen voor een fotoshoot, lookbook, catalogus, catwalkshow of bent u op zoek naar doorpasmodellen? We beschikken over een groot, divers en actief modellenbestand. Laat een bericht achter of vraag hier direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw project.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.