Buck Agency - over ons: modellen-, recruitment en hostessbureau
15612
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15612,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hard werken met een glimlach

Op 21-jarige leeftijd richtte Mayke Niestadt Buck Models, nu Buck Agency, op. Na jarenlange ervaring als model en hostess wilde Mayke het anders doen en een modellen- en hostessbureau oprichten waarbij het niet enkel om uiterlijk gaat. Hard werken met een glimlach was het motto, door mooie mensen mét inhoud. In zeven jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de branche.

We staan bekend om spontane en productieve hosts en hostesses en originele food entertainment concepten. Opdrachtgevers vroegen of onze hostesses en modellen ook in vast dienstverband voor hen konden werken. Onze recruitment services bleken een schot in de roos. We plaatsten onder andere receptionistes, personal assistants, accountmanagers en projectmanagers.

Buck Agency is niet langer alleen een hostess- of modellenbureau: maar een hostess-, modellen-, recruitment en food entertainment agency waar kwaliteit voorop staat. We go the extra mile, voor onze opdrachtgevers én voor onze modellen. We weten dat je in de servicebranche zo goed bent als je laatste opdracht. Daarom zijn al onze pijlers gericht op het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit – elke dag weer.

Teambuilding

“Teamwork makes the dream work”

The Team

Mayke

Founder

mayke@buckagency.nl

Bekijk video

Desy

Managing Director

desy@buckagency.nl

Emily

Booker

emily@buckagency.nl

Dorien

Bookers Assistant

boekingen@buckagency.nl

Joëlle

Bookers Assistant

boekingen@buckagency.nl

Kimberley

Management Assistant

info@buckagency.nl

Werken bij Buck

Heb jij het in je om een Buck te worden? Ben jij van nature gastvrij, een harde werker, leergierig en spontaan? En wil je graag werken voor een bedrijf waar je gezien wordt? Mail ons dan je CV, motivatie en minimaal 3 foto’s.

Contact

Meer informatie, een offerte opvragen of een andere vraag? Neem contact met ons op!

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.