Recruitment services Buck Agency - op zoek naar een baan?
16323
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16323,page-child,parent-pageid-15612,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Vacatures

Opdrachtgevers vroegen of onze hostesses en modellen ook bij hen in vaste dienst konden treden. Onze recruitment services bleken een schot in de roos. Wij specialiseren ons in het vervullen van gastvrijheids- en managementondersteunende functies als personal assistant, secretaresse, receptioniste en telefoniste. We vinden niks leuker dan de juiste match tussen een bedrijf en kandidaat te maken!

Ben jij zo’n beauty with brains? Heb jij what it takes om je werkervaring als host of hostess naar een hoger niveau te tillen? Ben je hoogopgeleid en op zoek naar een baan die past je past, bij een mooi merk of bedrijf? Laat het ons weten. Als wij een match zien in jouw profiel en de wens van onze opdrachtgevers, bemiddelen wij voor jou jouw droombaan – fulltime of parttime.

Zo maakte één van onze hostesses en teamleiders de stap naar de functie van receptioniste bij een bekend Nederlands kledingmerk en groeide vervolgens door naar personal assistant van de CEO van een van ’s werelds grootste online boekingsplatformen.

Office / Operational Manager

“Teamwork makes the dream work”

Receptionistes G-Star

“The only way to do great work, is to love what you do”

Contact

Op zoek naar een baan als receptioniste, telefoniste, personal assistant, accountmanager, projectmanager of een andere gastvrijheidsfunctie? Wil je solliciteren of heb je een andere vraag? Laat het ons weten!

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.