Visagie & Styling - hostess, entertainment & modellenbureau Buck Agency
Visagie en styling van modellen, hosts en hostesses op evenementen zorgen voor een uniforme uitstraling en merkbeleving.
visagie, styling, visagist, stylist, modellen, fotoshoots
16206
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16206,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Visagie & Styling

Visagie en styling van modellen, hosts en hostesses op evenementen zorgt voor een uniforme uitstraling en merkbeleving. Wij snappen dat het visitekaartje van uw bedrijf aan een bepaalde look moet voldoen. Als u hosts of hostesses, brand ambassadors of een food entertainment concept inhuurt, wilt u dat het er tiptop uit ziet. Daarom bieden wij visagie en styling als optionele dienst aan en zijn deze ook los in te huren, bijvoorbeeld voor een fotoshoot.

Onze stylisten stellen een outfit samen op basis van uw wensen voor de hosts of hostesses die u inhuurt, of maken een complete outfit op maat. Hierin is alles mogelijk en is niks ons te gek. Zo maakten onze stylisten op maat gemaakte kostuums voor de hostesses op het VIP deck van Sensation White, branded outfits voor de Heineken-meisjes op het personeelsfeest van Microsoft en maken zij de kostuums voor onze food entertainment concepten.

Visagisten en make-up artists maken de styling van onze modellen, hosts en hostesses helemaal compleet. Met behulp van visagie is de look van hostesses of modellen nóg beter aan te passen op een thema en kunnen we de gasten op een evenement in een nog mooiere beleving meenemen. Zag u bijvoorbeeld de subtiele aardbei geschilderd op de oogleden van ons Aardbeienmeisje?

Hostesses, styling & visagie voor Sensation

“A smile is the best make-up you can wear. Though a little mascara never hurts”

Case

Voor Sensation White in de Amsterdam ArenA verzorgde Buck Agency de hostesses, de styling en de visagie van de modellen op het VIP deck. We organiseerden een casting en boekten meertalige modellen om de VIP gasten van Sensation in meerdere talen te bedienen. We maakten dromerige kostuums met veren en glitter en pasten de visagie volledig aan op de styling van onze modellen, uiteraard in het wit!

Contact

Op zoek naar modellen, styling of visagie voor een evenement of fotoshoot? Laat een bericht achter of vraag hier direct een offerte op. We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement, shoot of campagne.

Ik wil graag de Buck Agency nieuwsbrief ontvangen.